"Я зараз не в Україні", - мер Ірпеня зателефонував на вітчизняний телеканал (відео)

Володимир Карплюк також розповів, що не знає, де наразі перебуває міський голова Бучі Анатолій Федорук.

Володимир Карплюк. Фото:www.bbc.com

Міський голова Ірпеня Володимир Карплюк наразі знаходиться не в Україні. Про це сам Карплюк розповів в ефірі Громадського, інформують Патріоти України.

Він також розповів, що не знає, де наразі перебуває міський голова Бучі Анатолій Федорук. "Зараз я не в Україні. Зараз, на цей момент, місце його (міського голови Бучі Федорука – ред.) перебування мені невідомо", – сказав Карплюк.

Він також прокоментував мітинги під Генпрокуратурою, які пройшли на його підтримку.

"Одразу після тих подій, які трапилися зранку після обшуків у моєму будинку, в соцмережах стартував такий заклик. Мені приємно, що громада проявила таку ініціативу. Я спостерігав за цим зі ЗМІ", - сказав Карплюк.

Він відкинув звинувачення у використанні адміністративного ресурсу при проведенні мітингу.

"Там було майже 2 тисячі чоловік. У нас працює в Ірпінській міській раді 86. Про який адмінресурс може йти мова?", - сказав він.

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...