"Я знаю, що ми переможемо": Джамала про війну на Донбасі та непростий шлях України до ЄС

Співачка переконана, що на все потрібен час - ще трохи - і ситуацію на сході вдасться врегулювати.

Джамала. Фото: hooligani.ru

Україна все одно переможе у війні з Росією, яка триває вже два роки. Про це заявила співачка Джамала під час зустрічі з переселенцями 27 червня у Львові, повідомляють Патріоти України.

Джамала зізналася, що дуже любить співати для українських військових, які захищають нашу країну на сході. А також анонсувала цілу серію концертів і зустрічей з військовими і переселенцями з Криму і Донбасу. Найближча така зустріч буде 5 липня в Краматорську.

"Ці люди дозволяють мені перемагати, вони дозволяють мені розповісти про таку Україну, про яку не знають мас-медіа. Адже завдяки пісні можна розповісти набагато більше, ніж може розповісти будь-який журналіст. І для мене дуже важливо співати саме для них", - сказала Джамала.

Співачка також зізналася, що після тріумфу на Євробаченні її життя дуже змінилося і стало ще більш насиченим. Перемога дозволила втілити в життя найнеймовірніші щогли дитинства.

"Я не могла навіть мріяти про те, що я колись буду сидіти в лондонському офісі Universal Music Group з директором цієї компанії і що вони будуть видавати мій альбом в Європі, а вже через дві тижні - в США. Я просто ніколи навіть про це не замислювалася", - сказала Джамала.

Також вона зізналася, що не ставила перед собою мету когось здивувати або комусь щось довести піснею про депортацію її народу.

"Я співала свою історію, історію кримських татар, я співала про свій біль. І якщо вона знайшла відображення в серцях європейців, я їм можу тільки подякувати за це".

Познайомились на передовій: Ексдепутатка парламенту Норвегії, яка воює за Україну, вийшла заміж за українського військового

субота, 4 травень 2024, 13:14

Сандра Андерсен Ейра, колишня депутатка Стортінгу, яка бореться за Україну від початку повномасштабного вторгнення, вийшла заміж за командира "Джабарі". Пропозицію коханій військовий зробив ще торік, а 24 квітня вони одружилися. Церемонія пройшла в тіс...

​Зима посеред травня: Росію накрили потужні снігопади (фото, відео)

субота, 4 травень 2024, 12:45

На Росію обрушився циклон з холодним повітрям, що спричинило різке зниження температури та рясні снігопади. Подекуди товщина снігового покриву досягає 15 сантиметрів. Про це повідомляють місцеві ЗМІ, а росіяни публікують світлини та відео на своїх стор...