"Я знаю, що наші футболісти могли показати набагато кращу гру", - Маркевич за провал збірної України на Євро-2016

Головний тренер "Дніпра" та екс-очільник збірної вважає, що наші футболісти не боролися так, як солдати на фронті.

Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич. Фото: zn.uaУ європейській пресі з'явилася інформація про те, як головний тренер Дніпра Мирон Маркевич оцінює виступи збірної України на Євро-2016, повідомляють Патріоти України.

"Я думав, що свій другий матч на турнірі команда виграє. Причому не тільки я. Вся Україна чекала цей матч і перемогу. Я знаю потенціал наших футболістів, тому що працював з багатьма з них. І я знаю, що вони могли показати набагато кращу гру. Я не знайомий з тим, як збірна готувалася до турніру, тому можу припустити, що, можливо, гравці щось недовиконали або десь помилилися. Але перш за все наші футболісти не билися за результат, як це робила Північна Ірландія.

Я шкодую, що наші футболісти так поставилися до цього матчу. Вони повинні були принести трохи радості в країну, яка страждає від війни. Образно кажучи, війна мала бути на полі, проте цього не було. Наші гравці повинні були грати за солдатів на передовій. Але вони не боролися, як це роблять люди на фронті ", - сказав Маркевич.

"Ну прилетить туди, і що. Нічого страшного": В Одесі поліцейська втрапила в скандал через охорону церкви на Великдень (відео)

неділя, 5 травень 2024, 18:15

Поліцейська з Одеси обурилася, що її поставили на охорону порядку у церкві. У відео, яке опублікували в мережі, дівчина, не соромлячись міцного слівця, висловила думку, що можливий приліт у церкву – не така вже й велика втрата, передають Патріоти Украї...

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...