"Я знаю, що в Миколаєві немає української влади, тут править "Мультик"": Генпрокурор розповів про призначення нового прокурора області

Прокуратуру Миколаївської області очолюватиме львівський прокурор Тарас Дунас.

Юрій Луценко. Фото:nikvesti.com

Генеральний прокурор України Юрій Луценко 1 липня заявив, що Миколаєвом править кримінальний авторитет "Мультик". Про це він сказав під час свого візиту до Миколаєва, пояснюючи, чому призначив львівського прокурора Тараса Дунаса на посаду прокурора Миколаївської області, передають Патріоти України з посиланням на Преступности.НЕТ.

"Я знаю, що в Миколаєві немає української влади, що тут править кримінальний авторитет Мультик і його бізнес-партнери", - сказав Луценко під овації громадськості, яка зібралася на вході.

"Я це прекрасно розумію. Саме для цього я вам привіз людину саме з Львівської області. Щоб він точно зробив так, щоб не було бандитів", - додав Луценко.

Луценко поспілкувався хвилин 10 з людьми, які зібралися під обласною прокуратурою, кілька людей розповіли йому свої скарги на заступника начальника Головного управління Національної поліції в Миколаївській області Артура Гаспарова, голову Миколаївської місцевої прокуратури №1 Дмитра Левицького та главу Баштанської місцевої прокуратури Мирона Капраля.

Як відомо, нині відсторонений від посади глава поліції Миколаївської області Віталій Гончаров раніше визнав, що в Миколаєві є кримінальні авторитети і навіть назвав конкретне прізвище - Титов, заявивши, що "в миру називають "Мультик".

Мер Миколаєва Олександр Сенкевич вважає, що людей, відомих в Миколаєві як кримінальні авторитети, в тому числі Михайла Титова (відомого під прізвиськом "Мультик" - ред) і Ігоря Науменка (відомого під прізвиськом "Наум" - ред) потрібно називати бізнесменами з сумнівним минулим .

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...