"Це хіба громадянська позиція?": Очевидці дебошу "миколаївських мажорів" відмовляються давати свідчення (відео)

Охоронці, перехожі та навіть автор скандального відео не збираються свідчити по справі

Фото: "15 хвилин"

Очевидці дебошу двох жителів Миколаєва на перетині вулиць Соборна та Адмірала Макарова вночі 30 серпня 2016 року відмовляються давати свідчення. Не хоче свідчити і автор відео, за допомогою якого вся Україна і побачила, що сталося. Про це розповів прокурор Миколаївської області Тарас Дунас, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Преступности.НЕТ».

Нагадаємо, як вже повідомлялося, в ніч з понеділка на вівторок, 30 серпня, на перетині вулиць Соборної та Адмірала Макарова в Миколаєві двоє молодих людей влаштували сімейні розборки, кидаючись при цьому на перехожих. Одного на ім'я Артем поліція затримала, одягнувши на нього наручники, після того, як він тривалий час кидався на людей і на самих поліцейських, лаючись на них нецензурною лайкою і кидаючи на їхню адресу погрози. Другий, Геннадій Симів, два рази вдарив в обличчя перехожого чоловіка, після чого сам на своєму автомобілі «Mercedes» поїхав до райвідділу за своїм товаришем.

В результаті про подію дізналася вся Україна - людей обурив той факт, що патрульні поліцейські діяли, поки бешкетники в їх присутності кидалися на людей. Через півтора місяці кримінальне провадження, відкрите за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України ( «Хуліганство»), ще не передано до суду. При цьому з'ясувалося, що в справі не вистачає свідчень - очевидці, і сам автор відео, чомусь відмовляються давати свідчення.

"Справу заслухано у нас в прокуратурі області, там дали вказівки, за всією суворістю закону. Єдине, що мені не зрозуміло, так це позиція громадськості. Ми звертаємося до громадськості - дайте свідчення, таксист відмовляється давати свідчення, той, що знімав відео, теж відмовляється від дачі показань. Це громадянська позиція? Автор відео, його встановили, він не хоче давати свідчення. Охоронці, які там були, не хочуть давати свідчення", - заявив прокурор Миколаївської області Тарас Дунас. За його словами, навіть незважаючи на це, справа все одно буде передана до суду, де вже суддя буде викликати всіх зазначених очевидців на допити.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...