Хіти тижня. "Решту життя проведе за гратами": Стало відомо, через яку суму вбили сімейну пару в Миколаєві (відео)

Загиблі 10 років тому позичили вбивці 40 тисяч доларів під відсотки.

На місці вбивства у Миколаєві. Фото: Преступности.НЕТ.

Передбачуваний вбивця подружньої пари в Миколаєві був винен їм велику суму грошей. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив нардеп і радник глави МВС Антон Геращенко, передають Патріоти України.

За його словами, загиблі 10 років тому позичили вбивці 40 тисяч доларів під відсотки. «Боржник не виконав своїх зобов'язань по поверненню боргу. Сьогодні невинно убієнні прийшли в суд за рішенням про стягнення боргу з відсотками. Вбивця дочекався їх і холоднокровно застрелив їх з мисливської рушниці, після чого здався в руки поліції. Решту свого життя він, судячи з усього, проведе за гратами», - написав він.

Стрілець давно проживає в Миколаєві, він - уродженець Одеси, звуть Герасим Багірянц. За твердженням видання «Новини-N», перед тим, як стріляти, вбивця попросив адвоката Олега Кірюхіна відійти від своїх жертв.

Момент вбивства подружжя на порозі суду виклали у мережу:


Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...