З архіву ПУ. У Миколаєві обвинуваченого привезли з СІЗО до суду із зашитим ротом (фото, відео)

Його адвокат акцентувала на тому, що засідання можна проводити, оскільки крім зашитого рота її підзахисний ще тиждень тому оголосив голодування.

Фото:Новости N

У Центральному суді Миколаєва обвинуваченого привезли з зашитим ротом. Відомо, що підсудний, якого звинувачують в нанесенні 15 ножових поранень, зашив собі рот в СІЗО, передають Патріоти України у червні 2020 року.

Його адвокат акцентувала на тому, що засідання можна проводити, оскільки крім зашитого рота її підзахисний ще тиждень тому оголосив голодування. Сам підозрюваний тільки негативно помахав головою на питання судді про те, чи може він брати участь в процесі.

У свою чергу прокурор наполягав на проведенні судового засідання, стверджуючи, що підозрюваний зашив собі рот з метою затягнути справу, оскільки вже 24 червня закінчиться термін його утримання під вартою. З цим погодився і потерпілий.

В кінцевому підсумку судове засідання було перенесено.

Джерело: Новости N

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...