Як і попереджала СБУ: На Миколаївщині РПЦ влаштувала провокацію з підпалом власного храму

Цікаво, що в момент підпалу храму чомусь були вимкнені камери та сигналізація.
Онуфрій та Новинський в курсі? Ілюстрація: Думка.

Представники РПЦ в Україні заявили про спробу підпалу їхнього храму у селищі Зелений Яр Доманівського району, що на Миколаївщині. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції в Миколаївській області, передають Патріоти України.

Так у відомстві розповіли, що 10 лютого близько 7:30 на спецлінію 102 надійшло повідомлення про спробу підпалу храму. За повідомленням настоятеля, невідомі за допомогою запалювальної суміші намагалися підпалити церкву Святого Іллі в селищі Зелений Яр, в результаті пожежі було пошкоджено килим і дерев’яне вікно будівлі.

Після огляду поліціянти направили на експертизу залишки пластикової пляшки. Цікаво, що в момент підпалу храму чомусь були вимкнені камери та сигналізація.

Окрім цього варто зауважити, що злочинець який готував суміш не товаришує з хімією, адже запальна суміш і пластикова пляшка є несумісними. Нагадаємо, як повідомлялося раніше СБУ заявило, що російські спецслужби шукають виконавців для підпалу церков на території України.

Кому війна, а кому...: У Львові затримали військового, який за хабар обіцяв відправити мобілізованого в тил

середа, 24 квітень 2024, 16:30

Працівники ДБР у співпраці з СБУ затримали військовослужбовця територіального управління Військової служби правопорядку ЗСУ на Львівщині, який вимагав у мобілізованого 3 тисяч доларів за допомогу в переведенні його у тилову частину, передають Патріоти...

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...