"Як не напружуюся, не можу пригадати мелодію її пісні" - у журі РФ пояснили, чому поставили Джамалі нуль балів

Одна з членів російського журі конкурсу Лариса Рубальська в своєму бюлетені для голосування поставила Джамалу на 25-е місце з 25 можливих.

Лариса Рубальська стверджує, що не змогла пригадати мелодію пісні Джамали, щоб "оцінити" її.Ілюстрація:www.mk.ru

Член російського журі Євробачення-2016 Лариса Рубальська пояснила, чому низько оцінила пісню Джамали. "Прості" українці поставили Лазарєва на перше місце, а "прості" росіяни Джамалу – на друге, передають Патріоти України з посиланням на Sobesednik.ru.

При цьому майже всі члени журі в обох країнах опустили учасника на останні місця, поставивши по 0 балів.

Так, видання додзвонилося до Лариси Рубальської, яка в своєму бюлетені для голосування поставила Джамалу на 25-е місце з 25 можливих.

Коментуючи результати голосування журі в РФ, вона заявила, що "у Джамали дуже хороші дані, але, як не напружуюся, не можу пригадати мелодію її пісні".

"У моєму випадку політика ні до чого, хоча в голосуванні інших країн неприйняття Росії було видно", - вважає Рубальська.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...