"Як після жовто-блакитних стрічок на голові, берізки і георгіївські стрічки стали для нього найперспективнішими?" - Екс-дружина Тимощука про зрадливий вчинок футболіста (фото)

Екс-капітан української футбольної збірної у своєму ресторані в РФ активно пропагує символ російської агресії проти України.

Анатолій Тимощук. Фото:politeka.net

Скандальний рекордсмен збірної України за кількістю зіграних матчів Анатолій Тимощук безсоромно пропагує георгіївські стрічки в своєму ресторані в Росії. Про це розповіла у своєму Facebook дружина футболіста Надія Навроцька, яка знаходиться в шлюборозлучному процесі з нинішнім тренером "Зеніту", передають Патріоти України.

"Пропаганда стрічок на фоні берізок в ресторані екс капітана збірної України Толіка Тимощука. Це лише один з прикладів, куди Толік інвестував семизначні суми у валюті з сімейних рахунків. Тепер я розумію чому Толік так не хотів у складі збірної відвідувати поранених українських солдат. Адже у той же час, коли він робив селфі у госпіталі з хлопцями, паралельно будувалися ресторани під майбутній шабаш стрічок.

Пам'ятаю фото того рудоволосого пораненого солдата з фото... цікаво, що і йому Толік дивився в очі, пожимав руку і щось розповідав... І ті солдати, мабуть, вірили у щирість капітана збірної, за яку вболівали... Як і сотні тисяч інших вболівальників...

Цікаво як то вийшло, що Толіку, після всіх його прапорів і жовто-блакитних стрічок на голові, прийшло в голову, що серед берізок і стрічок інвестиції для нього найперспективніші? Що йому пообіцяли в Росії і за що він погодився перевдягтися у інші стрічки?", - написала дівчина, виклавши відповідні світлини.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...