Як росіяни на танках випалювали Луганщину у 2014-му: Опубліковано відео

Всім, хто кричить, що Новосвітлівку зруйнував батальон "Айдар", варто подивитись цей запис.

Росіяни на Донбасі, 2014 рік. Скрін відео

У мережі опубліковано друге відео, яке підтверджує, що у Новоствітлівці на Луганщині у 2014 році воювали російські військові. Блогер Савелій Вассерман на своїй сторінці у Facebook порадив показувати його всім, хто каже, що Новосвітлівку зруйнував батальон "Айдар", передають Патріоти України.

Відео зняли самі російські військові. Нагадаємо, перше відео, як російські війська два роки тому, влітку 2014 року, знищували українські села на Луганщині, з'явилося 15 жовтня 2016 року.

Ці села - Хрящувате та Новосвітлівка Сорокінського (Краснодонського) району Луганської області. "По укроповскому хутору 20 снарядов залпом огонь", - казав командир військовим по рації.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...