Як стати мільйонером: Простенька онлайн-гра за кілька місяців зробила з американця супербагатія

Ще в березні нинішнього року творцю гри нічим було платити за житло.

Онлайн-гра Slither.io кожен день приносить своєму творцеві 100 тис. доларів. Ілюстрація: youtube.com.

32-річний Стівен Хаус, який створив онлайн-ігри Slither.io, може пишатися своїм проектом, адже він приносить йому приблизно 100 тисяч доларів щодня. Про це розповідаєють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Гра Slither.io для пристроїв, що працюють під управлінням ОС iOS і Andriod, вийшла в світ лише три місяці тому, і за цей час її скачали 68 мільйонів разів. Також відомо, що в «змійку» щодня грають близько 67 мільйонів людей.

Дивно, але ще в березні нинішнього року творцю гри нічим було платити за житло. Через такі проблеми програмісту довелося навіть повернутися з Міннеаполіса в Мічиган, де він народився. Тоді чоловік навіть не підозрював, що через кілька днів він стане мільйонером.

Стівен Хаус розповів, що ідея гри виникла в його голові приблизно півроку тому. Натхненням програміста став додаток Agar.io – симулятор життя клітини.

Хаус затягнув з реалізацією свого проекту, однак це не завадило йому стати успішним, і гра досі перебуває в топах App Store і Google Play.

До речі, в даний час, незважаючи на шалений успіх гри Slither.io, з нею є проблема. Хаус досі працює над вирішенням питання стабільного підключення до Slither.io. У гри дуже велика аудиторія, і тому з нею виникає ця проблема.

Альо, Кличко! Столична влада своєю бездіяльністю сприяє втраті комплексу унікальних артефактів Київської Русі на Поштовій площі

неділя, 5 травень 2024, 5:00

Безцінні пам'ятки 1000-літньої історії зроблені археологами під час реконструкції Поштової площі потребують термінової консервації, про що добре відомо "батькам міста". Однак шість років КМДА та мер не спромоглися зробити обіцяні роботи та заснувати музей

У Міноборони України пояснили, як оскаржити висновок ВЛК в досудовому порядку

неділя, 5 травень 2024, 3:25

Обмежено придатні військовозобов'язані і не тільки можуть оскаржити висновок ВЛК через комісії вищого порядку і через суд. Про це йдеться в коментарі директора Департаменту охорони здоров’я міністерства оборони України Оксани Сухорукової в ефірі телема...