Як убивали гітариста "Любе": У мережі опубліковано відео з камер спостереження

До побиття привела жартівлива імітація бійки.

Павло Усанов. Фото:poliksal.ru

Слідчі відновили події 2 квітня, коли в Підмосков'ї побили бас-гітариста групи "Любе" Павла Усанова, який помер в лікарні через два тижні. Для цього були використані записи з камер відеоспостереження. Про це повідомляє Lenta.ru, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На кадрах видно, як чоловіки в барі, в тому числі Усанов, дуріють, імітуючи бійку. Під час цього вони зачіпають відвідувача, який сидів поруч, і який починає обурюватися. "Втім, незабаром опоненти вже сиділи за столом практично обіймаючись і щось обговорювали", - описує ролик телеканал Life.

Також вказується, що через кілька десятків хвилин цей же чоловік завдав Усанову удар кулаком в голову, від якого музикант впав на підлогу (моменту удару на опублікованому Life відео немає).

В результаті потерпілий в непритомному стані був госпіталізований. Так і не приходячи до тями, 19 квітня він помер. Підозрюваний Максим Добрий знаходиться під вартою. Він звинувачується в умисному спричиненні тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило з необережності смерть потерпілого.

Як стало відомо телеканалу, слідчі відпрацьовують версію про те, що затриманий міг входити в одне з націоналістичних угруповань. На цю думку їх навели татуювання на тілі чоловіка.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...