"Найти кусок д...рьма и попробовать слепить петуха. Если такая мысль проскочила в голове - ой бедаааааа": Пам'ятка від Фашика Донецького тим, кого скрепи покусали

Симптоми ватної хвороби виявити в себе досить нескладно. От тільки лікування може виявитися важким та неприємним.

"Что делать, если тебя вдруг укусил немытый русский? Подойти к зеркалу и наблюдать за мимикой : если про вопросе - "чей Крым,сука?" - на морде лица сомнения - срочно взять книжку по истории и п...здить себя ей помеж глаз пока сомнения на фейсе не исчезнут", - написав блогер Фашик Донецький на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжив:

"Найти кусок дерьма и попробовать слепить петуха . Если такая мысль проскочила в голове, не дай Бог, - ой бедаааааа. Скоро начнутся припадки крымнашенской лихорадки. Купити пляшку найдешевшої горілки. Підкинути пляшку високо в повітря і заміряти пульс до та після того, як пляшка розбилась. Якщо пульс стрибнув догори - яд жабогадюки діє. Якшо сіпнувся спіймати пляшку - викликай таксі, єхай на жд і єхай нахуй звідси.

Набрати в легені повітря і голосно заверещати -аааа! п...здєєєєц ! Бандерівці в хаті !-. Якшо штани сухі і на обличчі хитра посмішка - яд не подіяв. Якщо не сухі- бандерівці скоро прийдуть по тебе. Можеш від гордості за рф ше раз обісратись. А поки бандерівців нема - забийся в куточок і тремти,падло й...бане. Вони вже близько.

Находишь, где угодно, изображение вовы залупоголового и смотришь: если видишь роги над головой у пукина - все гуд, если видишь нимб над головой у путина - пичалька. Таблетка - выходишь на улицу и громко орешь - "а путин не хуйло!" Побочные действия - получишь эпичных п...здов. Но зато глюки исчезнут.

Набираешь полный рот слюны и плюешь в лицо первому попавшемуся прохожему. Если в голове мелькает мысль - ну и нахуа я это сделал? - организм борется с ядом. Если же в голове мелькает мысль сказать обплеванному тобой же прохожему - хули ты пялишься на меня? Это не я в тебя плюнул! У тебя нет доказательств! - яд уже в кровеносной системе. Но врач, которого ты обхаркал, сейчас тебе поможет - выпишет таблетку прям с ноги. Жди и никуда не убегай, если таки хочешь выздороветь.

Береш молоток в праву руку , шалено пиздячиш себе по лівій руці і репетуєш: -по х...й санкції, бл...! -. Якщо внутрішній голос каже, що ти й...бнутий - так і є. Якщо є бажання повторити удар молотком - бий не по руці,а собі нижче пояса. Не дай хворобі розповсюдитися світом;

Срочно беги на кухню, шобы перекрыть Украине газ личным вентилем прямо сейчас. Если захотелось только что побежать - сделай серию ударов молотком самому себе по голове. Не знаю чи поможет на 100% именно такой метод, ведь все зависит от повторения количества процедур. Все в твоих руках так сказать.

Топаешь в полицию, бьешь в морду полицейскому и громко орешь про геноцид в полиции. Если сделал - вызывай такси в магадан. Если хватило ума этого не делать - хороший иммунитет у тебя, поздравляю. Підійди до найближчого бомжа і скажи: як же ж сука добре, шо ті кляті американці нас бояться. Якшо знайшов з бомжем про шо говорити далі - отрута в крові точно є.

Перевір чи нема в хаті пілотки або портрета сталіна. Якщо знайшов шось подібне - бігом вдягни на голову собі пілотку і глянь у дзеркало на того дебіла, шо зараз в пілотці стоїть навпроти тебе. А потім можеш спокійно йти і чекати другого пришестя сталіна. Вас таких багато. На жаль.

Позвони в Правый Сектор, обматери всех, скажи шо гуцкие все равно их всех перевешают и забей стрелку пацанам у себя дома . Если позвонил - топай за вазелином. Если не позвонил- антитела от жабогадюкской чумы организм вырабатывает нормально. Вспомни, когда в Украине будет дефолт. Если знаешь - лечись, с...ка.

Змочи руки і бігом пхай пальці в розетку. Якщо пхаєш тричі поспіль, а також спробував запхати в розетку язик-член-вухо-ніс-голову ,але хочеш спробувати ще - ти точно інфікований, бо на Донбасі те ж саме відбувається. Тільки в ролі пальців непотріб з немитої. Візьми в руки шматок звичайної вати і підпали . Якшо хитро посміхаєшся ,коли горить вата- вітаю , вірус проти тебе безсилий ;

Представь, как выглядит лопата. Представил? Если потекла слюна- после укуса немытым Иваном произошло заражение, срочно беги за монтажной пеной и лови свою бабушку, чтобы успеть вылечиться.

Едь на жд вокзал и попроси билет во Львов в один конец на ближайший поезд . Если при покупке билета вдруг почувствовал фантомные боли в области жопы,а перед глазами виселицы - срочно ищи шапочку из фольги и одевай прямо на вокзале, шобы не спалиться,шо ты инфицирован. К-конспирация ! ;

Знайди найближчого кота, п...здани його з ноги, потім кинь в кота цеглиною і розказуй солодким голосом коту страшну історію про те, як ти його вчасно захистив від цру. Якшо вже зараз обдумуєш, де ж взяти ту цеглину - лікуйся.

Подивись чи немає в твоєму телефоні номерів типу - Кум,концлагєрь, або - Швагро, рабовласник -. Якшо маєш подібні номера телефонів - дзвони куму і кажи шо тебе отрута жабогадюки таки точно не взяла. Вітаю.

Найди в тырнете и включи шото из творчества группы любэ на всю громкость. Если хочется бухать и стрелять- набери воды в ванную, намочи полы в ванной. Теперь бросай работающий фен в ванную и начинай асвабаждать ванную мокрыми руками от фена вражеского цру. Действует этот метод лечения безотказно: либо таки вылечишься, либо сдохнешь.

Опиши свою мрію двома-трьома словами. Якшо в голові промайнуло шось типу - кримнаш - або -п...здєцамєрікє- - мої співчуття, бо має промайнути - божеспалимоскву - чи - хайздохнех...йло. Симптоми зараження очевидні і лікуються просто: або ломом по шиї, або білетом магадан на х...й.

Мораль: божеспалимосквукх...ям".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...