Як в Одесі 23 лютого "вату" маскували під пенсіонерів (відео)

Людей похилого віку зібрав на акцію один з лідерів "антимайдану" Моріс Ібрагім за сприяння ради ветеранів.

Моріс Ібрагім. Скріншот.

Журналісти розповіли про подробиці акції до 23 лютого, яку організували в Одесі прихильники "руского міра". Про це повідомляє місцевий сайт 048.ua, передають Патріоти України.

Наголошується, що одеських пенсіонерів з символікою окупантів - георгіївськими стрічками - в четвер з ранку централізовано збирала у Київській райадміністрації Одеси місцева рада ветеранів.

"Для сепаратистів, керував якими Моріс Ібрагім, спеціально найняли автобуси", - пише видання.

У свою чергу, громадські активісти підозрюють, що "міська влада, яка курирує цю раду", причетна до організації "сепаратистського шабашу" 23 лютого.

У підсумку, патріотам вдалося заблокувати автобуси і зірвати акцію.

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...