Як в окупованому Криму реагують на українську мову: У мережі показали цікавий експеримент (відео)

Опитані кореспондентом кримчани заявили, що в Криму можна без побоювань розмовляти українською мовою.

В окупованому Криму чекають туристів з України. Скріншот.У мережі показали, як жителі і відпочивальники в окупованій Алушті реагують на українську мову. Відео експерименту опублікував журналіст Заїр Акадиров у Facebook, передають Патріоти України.

"Днями провів експеримент в Алушті. На набережній міста звертався до перехожих, продавців сувенірів та іншим українською мовою. Для переконливості говорив, що я зі Львова. Реакція людей була спокійна, в певній мірі доброзичлива. Деякі посміхалися і бажали всього найкращого. А продавщиця сувенірів, яка три роки тому переїхала до Криму з території материкової України, зізналася, що дуже чекає українських туристів. цього року, за її словами, їх поки мало", - написав він.

Опитані на відео заявили, що в Криму можна без побоювань розмовляти українською мовою, однак користувачі мережі зазначили, що, схоже, люди на відео все ж чогось бояться.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...