Як вижити під час російської агресії: Литва випустила спеціальний довідник для громадян

Книга містить інформацію про російські озброєння, способи надання першої медичної допомоги і виживання в дикій природі

Фото: Visa-Service.com.ua

На полиці книжкових магазинів Литви потрапив військовий довідник, розрахований на випадок агресії Російської Федерації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на «Росбалт».



Так, 75-сторінковий збірник під красномовною назвою «Підготовка до надзвичайної ситуації і війни» розповідає своїм читачам як варто поводитись під час збройної агресії проти держави пересічним громадянам. Автори видання наголосили, що «варто звертати особливу увагу на поведінку Російської Федерації, адже вона не соромиться послуговуватись військовою силою у протистояннях із державами-сусідами і зараз продовжує збройну агресію щодо України». Це вже третє подібне видання в Литві. Попереднє мало назву «Підготовка до надзвичайної ситуації і війни: веселий підхід до серйозних рекомендацій».



Тим не менш, у новому виданні вже мало веселого. Воно містить інформацію про російські озброєння, способи надання першої медичної допомоги і виживання в дикій природі. Автор книги, працівник литовського Міноборони Кароліс Алекс вважає, що створення і поширення цього збірника, можливо, допоможе запобігти російській агресії.

У Німеччині жорстоко побили переможця Ліги Європи-2022

вівторок, 30 квітень 2024, 23:43

Півзахисник Герти, яка виступає у другій Бундеслізі, Аймен Баркок був побитий в одному із нічних клубів Берліна. Про це пише Bild, передають Патріоти України. Повідомляється, що інцидент відбувся в неділю близько 4:30 ранку. Невідомі побили Аймена по о...

На Волині 19-річна мама отримала підозру за те, що заморила голодом власну дитину

вівторок, 30 квітень 2024, 22:55

На Волині через умисні дії матері немовля не прожило і двох місяців. ЇЇ підозрюють у тому, що заморила дитину голодом. Про це повідомляє прокуратура Волині, передають Патріоти України. «За процесуального керівництва прокурорів Луцької окружної прокурат...