Якби була богиня дурості, її жрицею була б Поклонська, - Олександр Невзоров

"Чомусь раптом погляди Поклонської і таких, як вона, стали мало не обов'язковими до виконання. І Росії доведеться пройти весь цей шлях до кінця, щоб зрозуміти, що йде не туди", - переконаний журналіст.

Н.Поклонська. Фото: АМН.

Російський журналіст Олександр Невзоров "пройшовся" по депутату Держдуми РФ Наталії Поклонській, назвавши її "богинею дурості". Таку думку він висловив в ефірі "Эха Москвы", передають Патріоти України.

"Я вам можу сказати, ось наприклад, є Кліо, богиня історії. Є Терпсіхора, так? Але немає богині дурості. Ось за Поклонською стоїть саме вона", - заявив Невзоров.

"Це найкраща ілюстрація того, як просто гарненька мордочка, наділена якимись незрозумілими повноваженнями, захоплена своїм якимось власним хобі, раптом свої уявлення про прекрасне, все те, що це хобі їй диктує, ось ця дивна пристрасть до Миколи Кривавого, до розстрілу людей на Невському проспекті, до організатора масових вбивств, до вбивць кішок", - додав журналіст Невзоров, коментуючи і діяльність депутата в Держдумі.

"Ось раптом погляди Поклонської стають для безлічі людей мало не обов'язковими до виконання. Але це не дивно. Це вся так звана парламентська система і ось той моторошний вектор, по якому повинна пройти Росія, щоб раз і назавжди зрозуміти, що їй туди не треба, але ось, на жаль, для того щоб це зрозуміти, необхідно дійти до кінця.

Дивіться, зараз комітет Держдуми на повному серйозі запропонував штрафувати батьків, діти яких не будуть проявляти належної духовності. При тому, що слово "духовність" як було загадковим, так і залишається", - зазначив публіцист.

"Російська мова - це, звичайно, не грецька й не латинська, яка біднувата, і я навіть не припускав, що можуть бути в російській мові якісь слова, які в одне слово могли б вмістити відразу три слова. Але ви зверніть увагу, зараз три слова: нахабство, неуцтво, лицемірство поєднуються я в одному-єдиному слові, яке звучить як "духовність", так? І якщо вже йти по шляху духовності, то треба, мабуть, тоді переходити взагалі на якісь більш сміливі формулювання, от з точки зору духовності так званий народ, нація, виборці, публіка, вони називаються взагалі словом "стадо", - підсумував він.

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...