"Якесь нехороше у мене відчуття": Священник УПЦ МП прокоментував скандальну хресну ходу

В УПЦ МП припустили, що релігійний фактор може бути використаний політиками для того, щоб розпалити багаття релігійного конфлікту.

В УПЦ МП прокоментували хресний хід. Фото: beztabu.net.

Священик Української Православної Церкви Московського Патріархату (УПЦ МП) Андрій Дудченко зробив несподівану заяву з приводу хресної ходи на Київ, у якій беруть участь члени його церкви, повідомляють Патріоти України.

"Якесь нехороше у мене відчуття від цієї хресної ходи. Я взагалі не прихильник подібних масових заходів. Відчуваю якусь можливу провокацію. Як це було з так званими "Дарами волхвів". Дай Бог, щоб я був не правий, і все пройшло і закінчилося мирно", - написав священик на своїй сторінці в Facebook.

Він також зауважив, що не радив би брати участь у подібних заходах.

"У мене насторожене ставлення до цього. З одного боку хочеться вірити, що у людей, які це благословляють з церковного боку ,- дійсно добрі наміри. А з іншого боку я знаю, що різні політики люблять використовувати, на жаль, релігійний фактор, для того щоб розпалити багаття релігійного конфлікту", - зазначив Дудченко.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...