Якою буде погода на Великдень: Синоптик дала прогноз

У Світле свято Воскресіння Христового дощу не очікується, хоча ніч перед цим буде холодною, а температура підніметься до +16.

16 квітня українці святкуватимуть Великдень. Фото: Телеграф.

Народний синоптик Наталка Діденко розповіла українцям, якою буде погода на свято Великодня 16 квітня. За прогнозом, опадів вранці в Україні не очікується, хоча ніч перед цим днем буде холодною. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Спроба прогнозу на Великдень. Перша карта - ніч 16 квітня практично без опадів. Друга карта - ранок 16 квітня ще сухо, тільки з"явиться дощ, на заході та крайньому півночі. Третя карта - аж до дня 16 квітня пройдуть дощі в західних і північних областях. Київ - на Великдень ніч і ранок без опадів, вдень очікується дощ. Ніч буде холодна, + 2 + 7, на заході заморозки, вдень в Україні + 10 + 16 градусів. Уточнення - за мною". - написала Наталя.

Нагадаємо, що в цьому році в Україні свято Великодня святкують 16 квітня. Так як свято випадає на вихідний, українці отримують додатковий день для відпочинку – 17 квітня. Тобто вихідних днів на Великдень 2017 буде три.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...