"Якщо я плачу хабар, то біда приходить до мене в дім": Киянка зняла пронизливий міні-фільм (відео)

У ролику розповідається про дитину, яка через хабарництво народилася хворою на ДЦП

"Ми платимо за майбутнє наших дітей". Скрін відео

Режисер Юлія Мироненко зняла відеоролик про хабарництво в Україні і опубліковала роботу в своєму Facebook. Про це повідомляють Патріоти України.

За сюжетом роботи програміст Костянтин, порушивши правила дорожнього руху, дає хабар співробітникові поліції. Таким чином він ніби запускає невидимий механізм, і ось через кілька років пологи у його дружини приймає лікар, що влаштувався на роботу через хабар. Результат – дитина страждає дитячим церебральним паралічем (ДЦП).

"Я плачу хабар. Іноді так легше, щоб уникнути відповідальності. Той, хто його отримав, заплатить далі. За речі, які інакше не міг би собі дозволити. Речі, які в країні без корупції здавалися б неможливими. І біда приходить в дім. Не до когось незнайомого, не до сусідів, не до друзів. Біда приходить до мене", - висловила режисер головну думку свого соціального ролика.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...