"Якщо мене переоберуть на другий термін, то в місті буде міст Степана Бандери", - мер Дніпра

Так Філатов відреагував на повідомлення про те, що міськрада Одеси повернула старі назви деяким вулицям.

Борис Філатов. Фото:http://vnews.agency/

Міський голова Дніпра Борис Філатов пообіцяв, що якщо його оберуть на наступний термін, у місті з’явиться міст, названий на честь Степана Бандери. Про це він написав у своєму Fаcebook, передають Патріоти України.

Так Філатов відреагував на повідомлення про те, що міськрада Одеси повернула старі назви деяким вулицям.

“У стрічці пишуть, що в Одесі міськрада повернула старі назви деяким вулицям. Не коментую. Не обговорюю. Не засуджую. Кожне місто має право”, – написав він.

“Знаю одне. Якщо мене переоберуть на другий термін, то в Дніпрі буде міст Степана Бандери. Запам’ятайте цей пост”, – заявив мер Дніпра.

Як відомо, 26 квітня міська рада Одеси вирішила повернути кілька назв вулиць, перейменованих в рамках декомунізації. Серед них – проспект Маршала Жукова та вулиця Терешкової.

Після цього прокуратура Одещини порушила справу проти міськради.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...