Якщо музику прибрати, то просто спазматичне виття: З'явилося аудіо моторошного вокалу росіянки Самойлової на "Євробаченні"

Російська співачка не змогла витягнути ноти своєї пісні, в неї зривався голос, а інколи вона взагалі замовкала. Може це прогулянки із "Безсмертним полком" так вплинули?

Допитливий юнак виклав вокал Самойлової без музики. Фото: скріншот з відео.

У мережі з'явився аудіозапис вокалу росіянки Юлії Самойлової під час виступу в другому півфіналі міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2018. Ролик опубліковано в Twitter Rig Sec, передають Патріоти України.

"Поплутали на рфії толерантність з жалем))) співати не може-в фінал не потрапляє, все просто", "Спасибі, хлопче! Ось здивував ... Насмішив ... Нехай це послухають чиновники, які її туди відправили. Голос Росії","Молодець хлопець, який провів вокальну реконструкцію. Респект йому. Країна повинна довбатися своїми героями в вуха", - коментують запис в мережі.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...