"Якщо ми хочемо війну припинити, то спершу слід припинити торгівлю з окупованою територією": Ветерани АТО затримали потяг, який прямував у Луганськ (відео)

Активісти планують блокувати рух безстроково. Слід зазначити, що ветерани мають при собі зареєстровану зброю.

Скрін відеоНа прифронтовій ділянці Луганщини в районі станції Гірське ветерани АТО заблокували залізничну колію. Нею, за їх словами, перевозять товари на окуповані території. Про це у своїй сторінці на Facebook повідомив нардеп Семен Семенченко, інформують Патріоти України.

За його словами, через цю ділянку в день проходить близько 700 вагонів. Поблизу колії розбили намети з прапорами підрозділів "Донбас" та "Айдар", йдеться в сюжеті каналу 24.

"Заблокували гілками, деревами і машинами, щоб зупинити. Разом з нами знаходиться поліція, незаконного ми нічого не робимо. Якщо ми хочемо війну припинити, то спершу повинні припинити торгівлю з окупованою територією - тоді закінчиться ця війна," – розповів начальник штабу внутрішнього корпусу "Донбас" Вано Надірадзе.

Зараз продовжується блокада. Перед активістами зупинений потяг. В ньому 57 вагонів. Вони порожні.

Як кажуть представники акції, їх тут близько 50. Це перша ділянка, де вони планують блокувати рух безстроково. Колія веде з Лисичанська та Попасної до окупованого Луганська.

Слід зазначити, що активісти мають при собі зареєстровану зброю.

На Житомирщині син зарубав рідну матір сокирою і намагався спалити тіло в пічці (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:18

У Житомирській області чоловік жорстоко зарубав сокирою рідну матір, а потім намагався уникнути відповідальності за вбивство. Про це повідомили у поліції регіону, передають Патріоти України. До поліції надійшло повідомлення від жительки м. Андрушівки п...

"Шила військову форму по 12-15 годин": Американська баскетболістка розповіла про жахіття, пережиті у російській тюрмі

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:43

Американська баскетболістка Брітні Грайнер провела у російській тюрмі 10 місяців через знайдені у її багажі наркотики. У інтерв'ю виданню The New York Times спортсменка розповіла про всі жахіття, з якими вона зіштовхнулася у в'язниці країни-агресорки, ...