Хіти тижня. "Судьи и ринга там не будет": Ветеран АТО пригрозив Усику "проломити голову" за захист лаври

Екс-боєць нагадав боксеру, що він не на рингу і в релігійних війнах діють зовсім інші правила.

Олег Дуб. Фото: соцмережі.

У «боях» за Києво-Печерську лавру радикали можуть «проломити голову» українському боксеру Олександру Усику. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив колишній боєць батальйону «Донбас» Олег Дуб, передають Патріоти України.

Такою була його реакція на гучну заяву боксера про «захист лаври». Екс-боєць нагадав Усику, що він не на рингу і в релігійних війнах діють зовсім інші правила. «Усик заявил, что будет защищать лавру от нас? Он думает, что там все будет по правилам, судья, перерывы между раундами, отсчет нокаута? Здесь можно и с проломленной головой чемпиону остаться. Горе от ума у этого Усика. Ну куда тебе с народом тягаться, оболтус? Там же полотенце никто на ринг не выбросит для спасения», − написав Дуб.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...