"Якщо ми не переможемо, нас уб'ють", 6-річний хлопчик зробив мультфільм, щоб надихнути бійців АТО (відео)

Пластиліновий мультик вже подивилися бійці на передовій.

Михайлик Журавель створив для підтримки бійців АТО пластиліновий мультик. Фото: скрін відео

Шестирічний школяр із Києва Михайлик Журавель вирішив у нестандартний спосіб підтримати бійців на сході України. Він зробив для них мультик із пластиліну. Про це розповідається в сюжеті ТСН, зазначають Патріоти України.

Хлопчик розповів журналістам, що любить Україну, а також підтримує військових. Він навчається в кіношколі та з маминою допомогою знімає мульфільми, один з яких вирішив подарувати солдатам.

Михайлик зазначив, що хотів зняти мультик про перемогу. "Я все одно знаю, що ми переможемо", - сказав хлопчик. Свій фільм школяр передав ТСН і журналіст Наталя Нагорна повезла його солдатам.

Бійці подякували Михайлику за підтримку в Skype. Хлопчик у відповідь побажав якомога скоріше перемогти ворога і повертатися додому.

В Україну йдуть дощі та грози

понеділок, 6 травень 2024, 7:48

У понеділок, 6 травня, у західних, північних та в більшості центральних областей прогнозують дощі, подекуди грози, повідомляє Український гідрометеорологічний центр. . У понеділок в Україні хмарно з проясненнями.

Син Олега Тягнибока отримав поранення на фронті

понеділок, 6 травень 2024, 7:40

Син голови партії ВО Свобода, ексдепутата Олега Тягнибока Гордій отримав поранення на фронті. Про це у неділю, 5 травня, Олег Тягнибок повідомив у Facebook. . "Гордій каже, що тепер святкуватиме День народження двічі - день за днем, 3 і 4 травня. Свя...