"Щира подяка за мир та спокій над нашими головами! Молимося за Вас!": Українці запустили акцію "Дякую, солдате" на підтримку бійців АТО (відео)

Всі герої сюжету сказали так багато, але ще більше було сказано в їхніх очах.

Скрін відеоУкраїнці запустили акцію з відеоподяками бійцям АТО. Перше відео з'явилося на сторінці Міноборони в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Це проникливе і надзвичайно емоційне відео прислали наші читачі. Всі герої сюжету сказали так багато, а ще більше було в їхніх очах ... Дякуємо! Всі бажаючі приєднатися до подяки - викладайте відео з хештегом #дякуюсолдате", - відзначають в Міноборони.

У ТЦК на Дніпропетровщині помер чоловік нібито від нападу епілепсії - родичі кажуть, що його били

вівторок, 7 травень 2024, 9:57

На території Саксаганського ТЦК Кривого Рогу раптово помер військовозобов’язаний. У військкоматі стверджують, що в нього стався епілептичний напад. Про це йдеться в заяві Дніпропетровського обласного ТЦК та СП, передають Патріоти України. Там заявили, ...

В Україну увірветься похолодання з грозами, можливі заморозки: Синоптики зробили попередження

вівторок, 7 травень 2024, 9:55

З вівторка, 7 травня, в Україні очікується похолодання, дощі та грози. Вітер буде поривчастим зі штормовими поривами до 15-20 метрів за секунду, температура повітря надалі знизиться до +14...+20 градусів, можливі заморозки. Такий прогноз погоди озвучил...