"Якщо вср*вся і не знаєш, що робити - штурмуй Берлін": У мережі висміяли нову пропагандистську акцію в РФ (фото)

У росіян більше немає, чим похвалитися, окрім подвигів "дідів".

Фото: ФБ

У Росії в місті Волгоград показали "взяття" столиці Німеччини Берліна. Про це написав у Facebook політолог Олексій Голобуцький, прикріпивши відповідні фото, повідомляють Патріоти України.

"У Росії сьогодні знову "брали Берлін" - на цей раз у Волгограді. У росіян завжди так: якщо не знаєш, що робити, про**ався на міжнародній арені, про**ав економіку - штурмуй Берлін", - прокоментував він. "Наступні святкові мордобої та п'янка обов'язково піднімуть самооцінку!" - додав Голобуцький.

Користувачі мережі також висміяли "побєдобєсіє" росіян. "Йо*нутим немає спокою", "Коли буде інсценування продажу Аляски?" "Краще б до річниці війни з Наполеоном спалили Москву", "Добре, що декорації не потрібні, все розбомблено, як в ті далекі роки", - сміються вони.

Бережіть голови! Цієї ночі Землю накрила "екстремальна геомагнітна буря"

субота, 11 травень 2024, 9:54

Геомагнітна буря на Землі вперше за 20 років досягла найвищого рівня: у ніч на суботу K-індекс піднявся до максимальної позначки - 9. Центр прогнозування космічної погоди використовує "K-індекс", щоб описати наскільки активність сонця впливає на магніт...

Повечеряв улюбленою стравою з вишуканим вином: Стало відомо, що їв за кілька годин до самогубства Ернест Гемінґвей

субота, 11 травень 2024, 9:32

Видання нагадує, що Гемінґвей страждав на депресію та довго лікувався від неї. Але усе ж 1961 року за кілька тижнів до свого 62-річчя ухвалив рішення накласти на себе руки. Сталося це у невеличкому будинку в Айдахо, де геній літератури жив разом з дру...