Якщо виживеш: У Росії заявили - грип корисний для здоров'я (відео)

У Красноярському краї дружина губернатора порівняла прихід епідемії грипу з весняними грозами і закликала приймати її, як будь-які інші природні явища.

Наталія Толоконська. Фото:newsru.com

Дружина губернатора Красноярського краю Наталія Толоконська почала вести власну програму на місцевому телебаченні. У першому ж випуску вона розповіла про користь грипу, який, за версією дружини губернатора, може служити способом профілактики діабету та аутизму. Про це пише новосибырський сайт НГС.Новости, передають Патріоти України.

Перший випуск передачі під назвою "Школа Наталії Толоконськоъ", що фінансується з бюджету телеканалу "Єнісей", вийшов в ефір 9 лютого. Логотип передачі відповідає емблемі однойменної організації, яка проводить платні курси на такі теми, як "Відкриття віри і сили лікаря в зціленні Людини" і "Шлях твого успіху: здоров'я, творчість, радість". Підзаголовок в назві телепрограми також говорить "Логістика здоров'я Людини, Родини, Бізнесу" (орфографія оригіналу збережена).

В ході передачі Толоконський відповідає на питання. Так, у відповідь на питання про профілактику грипу ведуча розповіла, як хворіти, щоб принести велику користь для здоров'я. Вона порівняла прихід епідемії грипу з весняними грозами і закликала приймати її як і інші природні явища.

"У грипі відбивається здатність організму знати, чому треба захворіти", - повідомила Толоконська. Далі вона перерахувала симптоми захворювання, такі як нежить, кашель і пітливість, і повідомила, що все це позбавляє організм від токсинів, закладаючи набагато більшу користь.

"Це (грип) закладає набагато більшу користь. Людина, яка вміє правильно хворіти на грип, закладає справжню первинну профілактику всіх небезпечних хвороб - діабет важкий, бронхіальна астма, аутизм і так далі", - заявила Толоконська і закликала максимально підтримати організм в його реакціях.

Варто знати: У Мінцифрі розповіли, як залишитися на зв'язку під час відключень електроенергії У Мінцифрі розповіли, як залишитися на зв'язку під час відключень електроенергії

п’ятниця, 17 травень 2024, 18:50

Міністерство цифрової трансформації радить подбати про стійкий інтернет на час відключень електроенергії. Поради розмістив міністр Михайло Федоров у своєму телеграмканалі. . "Ворог продовжує обстрілювати енергетичну інфраструктуру, тому в енергосистемі...

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 18:38

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...