Не тільки грип: Крим накрила небезпечна епідемія

Російські окупанти почали в примусовому порядку вакцинувати кримчан.
У Криму почалася епідемія корі. Ілюстрація: соцмережі.

У анексованому Криму різко зросла кількість хворих на кір людей. В одному тільки Сімферополі за кілька днів лікарі зафіксували майже 30 випадків небезпечної хвороби. Більшість з хворих - діти, передають Патріоти України.

"На 25 лютого зареєстровано вже 28 випадків кору, в тому числі 13 дітей", - заявили в "адміністрації" міста. У той же час російські окупанти почали в примусовому порядку вакцинувати кримчан. За словами представників "влади", епідемія кору захлеснула загальноосвітні установи. При цьому в школах кампанія зі щеплення йде досить швидко, але з дитячими садочками ситуація гірша.

Крім того, минулого тижня тільки в Сімферополі було зареєстровано десятки випадків грипу. При цьому небезпечна хвороба "скосила" дев'ять вагітних кримчанок. Місцева "влада" вже закрила 50 на карантин класів через вірусну інфекцію.

Джерело: РБК-Україна

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...