"Якщо збройні сили РФ покинуть Донбас, їх підконтрольні терористи зникнуть за тиждень, - Кабакаєв

Як стверджує керівник групи «СтопТерор», всі підрозділи української армії готові протистояти будь-якій агресії з боку Росії.

Армія України. Фото: bykvu.comКерівник групи "СтопТерор" Семен Кабакаєв на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook заявив, що українська армія, а також Збройні сили України та Національна гвардія готові в разі загострення ситуації дати рішучу відсіч Російської Федерації, повідомляють Патріоти України.

"Росіяни розробляють і успішно впроваджують нову тактику ведення бою. Хочу позначити одну річ: ми готові, ЗСУ і Національна Гвардія України готові до будь-яких випадів з боку РФ. Те, що вони розробили нові комплекси і успішно їх застосовують, не означає, що ми не готові протистояти агресії РФ. У нас є контрбатарейні радари і досить багато розробок фахівців з України, крім США, які люб'язно надали нам техніку", - пише Кабакаєв.

Нагадаємо, Збройні Сили України отримують високу підтримку НАТО та міжнародних партнерів. І якщо збройні сили РФ покинуть Донбас, то їх підконтрольні терористи зникнуть буквально за тиждень.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...