Яку напасть стримує Україна: Російських танків на Донбасі більше, ніж мають Німеччина та Британія разом взяті – Марчук

​Українська розвідка достеменно знає, через який залізничний перехід чи кордон із російського боку заходять ешелони.

Євген Марчук. Фото:www.radiosvoboda.org

Російських танків на тимчасово окупованих територіях зараз більше, ніж у Німеччини і Великої Британії разом узятих. Про це в ефірі 5-го каналу заявив представник України у Мінських перемовах Євген Марчук, інформують Патріоти України.

Він запевнив, що українська розвідка достеменно знає, через який залізничний перехід чи кордон із російського боку заходять ешелони, скільки і яку техніку там привезли, куди потім ця техніка йде і де її розвантажують.

"Абсолютно точно відомо, що з того боку знаходиться 702 танки трьох модифікацій це сучасні танки, танки готові до бою. Артилерійських систем різних, ствольної артилерії, реактивної і мінометів - це більше тисячі. Вже не кажучи про інші параметри, але це найважливіші компоненти воєнного характеру, які як правило пов’язані із діями наступального характеру. Або нанесення дуже великих втрат для протилежної сторони", - заявив український перемовник.

Марчук також заявив, що про затухання конфлікту на Донбасі можна говорити з точки зору активності обстрілів, а з точки зору накопичення всіх складових, аж до польових госпіталів, засобів розвідки, складів зброї, відремонтованої техніки, це свідчить про те, що Росія не збирається виходити звідти.

На Вінниччині внаслідок ДТП загинули поліцейські

субота, 11 травень 2024, 17:59

У суботу, 11 травня, на об’їзній дорозі міста Вінниці внаслідок автомобільної аварії загинули троє працівників Білоцерківського районного управління поліції, які проходили тут курс навчання на поліцейських офіцерів громади. Ще один правоохоронець госпі...

Помер відомий український спортивний журналіст і коментатор

субота, 11 травень 2024, 15:55

У віці 68 років помер відомий український спортивний журналіст і коментатор Сергій Савелій. Трагічну звістку повідомляє Суспільне Спорт, посилаючись на рідних Савелія, передають Патріоти України. Савелій понад 40 років працював на Суспільному мовленні,...