"Янукович би заплакав. Де цей ювелір?": Соцмережі вибухнули коментарями через золоту лопату Кузьміна

У мережі активно обговорюють любов українських "еліт" до всього золотого.

Ілюстрація: pikabu.ru

У будинку колишнього заступника генерального прокурора Рената Кузьміна під час обшуків знайшли цікавий сувенір - золоту лопату, повідомляють Патріоти України.

Обшуки проходили в рамках однієї з кримінальних справ, правоохоронці знайшли цінності, документи і власне золоту лопату.

Як зазначається, виріб виконано в розмірі звичайної городньої лопати, але з дорогоцінного металу. "Янукович би заплакав", "Де цей ювелір", - коментують користувачі.

Гепрокуратура підозрює Кузьміна в скоєнні ряду тяжких злочинів. Зокрема, проти нього розслідуються кримінальні провадження у ч. 3 ст. 371 КК (незаконне затримання, домашній арешт або тримання під вартою).

Крім того, розслідування проводиться за підозрою в організації в 2010 році незаконного затримання колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Кузьмін перебуває в державному розшуку.

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...