Ідея: «Я знаю, яке місце підійде для Євробачення-2017», - Євген Нищук

Клопітно, трошки тривожно - чи зробимо все, як треба. Але приємно: наша Україна - переможниця! Наша держава буде приймати делегації усього світу!

Міністр культури України Євген Нищук. Фото: comments.uaМіністр культури України Євген Нищук вважає, що провести "Євробачення- 017" в Україні можна тільки на київському стадіоні НСК "Олімпійський", передають Патріоти України про повідомлення сайту Нескучные новости.

Нищук також розповів, як спостерігав за підготовкою сцени "Євробачення-2016" і йому в голову прийшла ідея благоустрою столичного стадіону. "Бачачи підготовку, яку провели шведи на" Глобен-арені ", я розумію, що подібний захід можна провести тільки на стадіоні" Олімпійський" в Києві. Що стосується даху, то на "Олімпійському" є спеціальна система, здатна створити ще більший "козирок". З нинішніми сучасними технологіями можна зробити тонку плівку, яка повністю закриє купол стадіону. Що стосується поля, то є спеціальні покриття, що закривають траву".

“Зараз охочих йти до ЗСУ, ставати на захист зовсім немає": Боєць "Азову" різко звернувся до українців

понеділок, 29 квітень 2024, 11:44

Люди, що тільки не вигадують: то тут Тису перепливають, топляться в тій. Та краще ти піде і загинь, як справжній чоловік, як справжній воїн, який став на захист своєї сім'ї, своєї держави, своєї нації, чим ти просто потонеш, як щур. Про це боєць 12-ї б...

Ціни на газ злетять? Глава "Нафтогазу" розповів, до якого тарифу готуватися населенню

понеділок, 29 квітень 2024, 11:30

Україна перебуває у складних умовах через повномасштабну війну, зокрема, сильно постраждала енергетика. Яких тарифів на газ варто очікувати населенню, розповів голова правління НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов в інтерв'ю для "Подробиць", передають Патр...