Є шанс повернути до життя: Багатостраждального спецпризначенця, Героя України, відправили на лікування до США (відео)

Лікарі кажуть, що Олександром Петраківським опікуватиметься краща клініка у світі.

Хмельницький спецпризначенець Олександр Петриківський. Фото: ТСН.

Героя України Олександра Петраківського відправили на лікування у США. Спецпризначенець зазнав осколкового поранення голови влітку 2014 року, після чого його доправили до лікарні, де після невдалих маніпуляцій хлопець упав у кому, йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Олександра відправили на лікування за кордон в Ізраїль, а потім у Польщу. Там він почав потроху повертатися до життя. Аби оплатити лікування, батько Олександра навіть хотів продати синовий орден Героя України.

У червні цього року урядовці пообіцяли відправити Олександра на лікування в США – на це уряд виділив понад 700 тисяч доларів. Боєць повернувся в Україну для уточнення діагнозу та вирішення паперових питань.

Олександра обіцяли відправити за два тижні, але спецборт із героєм полетів до Х'юстона лише 16 листопада. "Він посміхався. Вранці щасливий, задоволений. Це найкраща клініка, яка займається такого роду пацієнтами", - запевнив координатор відділу реанімації національного військово-медичного центру Міноборони Віталій Ганюк.

"Зараз надіємося на Бога і золоті руки фахівців Америки. Ми сподіваємося, що сина поставлять на ноги", - додав батько воїна Петро Петраківський.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...