Єдиний, що вижив: Лікарі розповіли про стан 16-річного підлітка, який залишився живим після жахливої ДТП біля Дніпра (відео)

Сам хлопець поки нічого не розповідає про аварію.

Все, що залишилося від авто після удару в дерево. Фото:скрін відео

Медики врятували 16-річного школяра, який єдиний вижив у страшній аварії на Дніпропетровщині. Постраждалий із важкими травмами досі в реанімації, але його життя вже поза небезпекою. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Через психологічний стан він поки що не розповідає, куди серед ночі їхав з друзями і чому сталася аварія. "Він не пам’ятає момент травми. Травма хребта, черепно-мозкова травма та забій легенів. Зараз стан дозволяє йому рухати руками, ногами", - розповіла керівник відділення інтенсивної терапії обласної дитячої лікарні Ольга Арженцева.

Натомість знайшлися свідки, які повідомили поліції, що ця машина обігнала їх на трасі на вкрай великій швидкості. Правоохоронці продовжують з’ясовувати, що саме могло статися на дорозі.

"Попередньо – не впорався з керуванням. ДТП за участі одного автомобіля. Зараз тривають експертизи, тоді ми вже зможемо сказати, що могло спричинити аварію", - розповіла речник ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області Ганна Старчевська.

Як повідомлялося раніше, у вівторок близько 22:00 години на трасі Nissan вилетів у кювет та врізався в дерево. Двоє 16-річних дівчат та 17-річний юнак загинули на місці, від удару помер і 20-річний водій автівки.

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...