Євро-2016: Букмекери назвали переможця

10 липня в Сен-Дені відбудеться фінальний матч Чемпіонату Європи, в якому зіграють збірні Португалії та Франції.

Букмекери назвали переможця Євро-2016. Фото: UEFA.com.

Букмекери вважають, що збірна Франції обіграє Португалію в фіналі чемпіонату Європи-2016, який відбудеться 10 липня в Сен-Дені. Про це говорять букмекерські котирування, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Ця подія котирується з показником 1,44, зворотня - 2,75.

На перемогу "триколірних" у вирішальному поєдинку в основний час можна поставити з коефіцієнтом 1,95, нічию - 3,10, а успіх Кріштіану Роналду і Ко - 4,50.

Найбільш ймовірний результат матчу - перемога Франції з рахунком 1: 0 - на нього букмекери пропонують ставити з коефіцієнтом 5,50.

Нагадаємо, що 6 липня Португалія в матчі 1/2 фіналу обіграла Вельс 2:0, а Франція назавтра з тим же рахунком здолала Німеччину. Обидві збірні ще не знали на турнірі гіркоти поразок.

Всього команди зустрічалися 24 рази: 5 раз перемагали португальці, 18 - французи. І всього лише один раз суперники розходилися миром - в далекому 1928 році. У вересні 2015 року відбулася остання зустріч збірних - тоді в товариському матчі "триколірні" перемогли 1: 0.


"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...