Євро-2016. Французька поліція без пояснень затримала журналістів із Росії

У представників ЗМІ відібрали акредитації.

Поліція Франції: Фото: business.ua

Працівники французької поліції в Ліллі, де відбудеться матч 2-го туру Росія - Словаччина, затримали російських журналістів.

Про це повідомляє "Чемпіонат", передають Патріоти України.

За даними видання, поліцейські затримали представників російських ЗМІ, не поясняючи причини. У журналістів ТАСС, "Спорт-експрес" і "Матч ТВ" забрали акредитації, які, втім, скоро повернули. Після детальної перевірки росіян відпустили.

Нагадаємо, у французькому місті Лілль в ніч на 15 червня, напередодні матчу між збірними РФ і Словаччини,сталася бійка за участю російських фанатів.

Треба обов’язково мати при собі: Без яких документів транспорт затримають на блокпосту

середа, 15 травень 2024, 3:25

Під час дії воєнного стану на блокпостах в усіх водіїв автомобілів можуть перевіряти документи, адже за новим законом про мобілізацію, чоловікам від 18 до 60 років треба мати при собі військово-обліковий документ. Про це у коментарі РБК-Україна сказав ...

Побиття дівчини представником ТЦК у Одесі: У командуванні Південь відео назвали "роботою на ворога"

вівторок, 14 травень 2024, 23:41

Керівництво оперативного командування Південь звернулося до правоохоронців щодо інциденту з дівчиною та представниками ТЦК в Одесі. Про це йдеться в заяві ОК Південь, передають Патріоти України. Також керівництво хоче дізнатися, у чиїх інтересах був ко...