Євро-2016: Ісландську збірну на батьківщині зустрічали, як національних героїв (відео)

"На цьому Євро буде два чемпіона. І один вже є!", - пишуть в соцмережах захоплені вболівальники.

Зустріч футболістів збірної Ісландії з Євро-2016 в Рейк'явіку. Фото: ria.ru.

Користувачів соціальних мереж вразило відео, як ісландські фани зустріли футболістів своєї збірної, яка на Євро-2016 пройшла до чвертьфіналу і покинула чемпіонат, програвши збірній Франції з рахунком 5: 2, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відео акції на центральній площі в Рейк'явіку було опубліковано 4 липня на сторінці "Ultras Hearts" і набрало безліч лайків і репоста.

Велика кількість людей оточила сцену, на якій знаходяться гравці їх країни. Публіка синхронно здіймає руки у вітанні в знак гордості за своїх спортсменів.

"Більше 10 тис. ісландців на центральній площі в Рейк'явіку аплодують у стилі вікінгів, після поразки своєї команди в матчі з Францією. Margur er knár, þó hann sé smár. Часто дехто хоч і малий, але сильний", - йдеться у підписі до ролика.

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, літак зі збірною Ісландії ввечері 4 липня приземлився в аеропорту Кефлавік, приблизно в 40 км від столиці країни Рейк'явіка. На злітно-посадковій смузі були вишиковані з обох її сторін пожежні машини, які створили веселку, пускаючи водяні струмені повітря.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...