Євро-2016: Визначено 12 з 16 учасників 1/8 фіналу

У фінал виходять збірні Франції, Швейцарії, Уельсу, Англії, Іспанії, Італії, Словаччини та Угорщини, а також Німеччина, Польща, Хорватія і Північна Ірландія.

Визначилися учасники фіналу Євро-2016. Ілюстрація: tsn.ua.

За день до закінчення групової стадії Євро-2016 у Франції стали відомі 12 збірних, які пройшли в 1/8 фіналу, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Першими щасливчиками стали збірні Франції, Швейцарії, Уельсу, Англії, Іспанії, Італії, Словаччини та Угорщини.

За підсумками матчів, які відбулися 21 червня, в плей-офф виходять Німеччина, Польща, Хорватія і Північна Ірландія.

Збірні Німеччини та Польщі стали кращими в групі C. Угорщина, Хорватія та Словаччина отримали путівки в плей-офф після перемоги німецької команди над Північною Ірландією. Стало зрозуміло, що для виходу в 1/8 фіналу четвірці кращих збірних серед тих, хто посів третє місце в групах, досить чотирьох очок, адже у займаючих треті позиції в квартетах С і A відповідно Північної Ірландії та Албанії їх тільки по три.

Перемога Туреччини над Чехією не дозволила останній здобути чотири бали за підсумками групового етапу, тоді як у турецької команди виявилося три пункти. Тому ще одну путівку в наступний раунд отримала саме Північна Ірландія, адже кривдник України на Євро має кращу різницю голів (0) в порівнянні, як мінімум з двома з шести команд, що стали третіми в групах - Албанією (-2) і Туреччиною (-2 ).

Албанія і Туреччина все ще претендують на решту чотири місця в плей-офф. Конкуренцію їм складають Бельгія, Швеція, Ірландія, Ісландія, Португалія і Австрія, які сьогодні, 22 червня, за підсумками матчів Угорщина - Португалія, Ісландія - Австрія, Італія - Ірландія і Швеція - Бельгія визначать володарів решти путівок в 1/8 фіналу.

На даний момент відомі дві пари суперників в першому раунді плей-офф: 25 червня зіграють Швейцарія - Польща, а 27 червня відбудеться поєдинок Італія - Іспанія.

Нагадаємо, 10 червня в Парижі на "Стад де Франс" матчем Франція - Румунія почався 15-й чемпіонат Європи з футболу Євро-2016.

"Я знав, що росіяни гвалтують мирних жителів просто для розваги": Доброволець зі США пояснив, чому воював за Україну й планує продовжити в майбутньому

четвер, 2 травень 2024, 11:59

Каліфорнієць Метью Семпсон, ветеран війни в Іраку та Афганістані, майже два роки провів на полі бою в Україні як доброволець. Він розповів, що до початку повномасштабного вторгнення майже нічого не знав про Україну, проте знав, на що здатна країна-агре...

На Львівщині чоловік заявив, що ТЦК "викрали його дорогою на роботу" і дали повістку: Яке рішення ухвалив суд

четвер, 2 травень 2024, 10:47

У Львівській області до іспитового терміну засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що його нібито "викрали дорогою на роботу і змусили підписати документи". Про це йдеться у вироку Жовківського рай...