Євробачення-2017: Учасники вчать українську мову (фото, відео)

Учасники пісенного конкурсу активно готуються до конкурсу в Києві і навіть вчать українські фрази.

Євробачення стартує в Києві в травні. Фото: 112.ua.

До майбутнього міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017" залишився лише місяць і його учасники щосили готуються дивувати Київ. Деякі представники країн вирішили повправлятися в українській мові. На YouTube-каналі Eurovision Song Contest з'явився ролик, в якому артисти вимовляють різні фрази, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Першим блиснув знаннями в українській мові фронтмен колективу O.Torvald, який представлятиме Україну на конкурсі в цьому році, Женя Галич. Звичайно, йому було не складно вимовити "До зустрічі в Києві" і "Ласкаво просимо на Євробачення".

Але іншим героям відео було не так легко. Найскладніше учасникам далося слово "Євробачення": його змогла сказати лише представниця Польщі і співак з Болгарії.

Також учасникам пропонували вимовити українською "Привіт, мене звати ..."

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...