Євробачення-2017: З п'яти претендентів двоє "ніс в ніс йдуть", - Аласанія

Серед трьох фіналістів приблизно на однаковій позиції знаходяться Київ та Одеса.

Ілюстрація:gromada.ks.ua

Оргкомітет Євробачення-2017 в Україні ще не визначився і бере час на додаткові уточнення пропозицій від міст. Про це написав керівник Національної телерадіокомпанії Зураб Аласанія у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

"Два з трьох міст мають значні переваги: Київ та Одеса. Ніс в ніс йдуть. Але й в кожного з них є недоліки. Робоча група ОргКомітету продовжує уточнювати позиції", - написав він.

Крім того, Аласанія підкреслив, що інтрига повністю в дусі Євробачення. Як відомо, сьогоднішній брифінг, на якому мали оголосити місто-господаря Євробачення-2017, скасували.

У той же час віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко вважає, що результати відбору серед міст на право проведення міжнародного конкурсу Євробачення у 2017 році будуть оголошені до вересня.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу, відповідаючи на питання про ситуацію з перенесенням оголошення міста-господаря конкурсу. "Ситуація не критична, місто буде визначене. Я думаю, до вересня це вже станеться", - заявив віце-прем'єр-міністр.

Кириленко зазначив, що при виборі міста значну роль відіграє його фінансова і інфраструктурна можливості для проведення даного заходу. Він додав, що у Києва стартові позиції у конкурсі найкращі.

За словами віце-прем'єра, результати конкурсу може оголосити і сам прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Нагадаємо, у фінал конкурсу на право проведення Євробачення у 2017 році пройшли Київ, Одеса і Дніпро.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...