"Євробачення-2019": Результати другого півфіналу Нацвідбору

16 лютого у прямому ефірі на телеканалах СТБ і UA:ПЕРШИЙ глядачі побачили виступи 8 учасників, готових представити Україну на Євробаченні-2019.

 Freedom jazz пройшли у фінал. Фото: ТСН.

Другий півфінал відбору на Євробачення-2019 від України пройшов 16 лютого. За результатами балів від суддів та глядачів до фіналу Нацвідбору пройшли троє учасників – Freedom jazz, ANNA MARIA та KAZKA, передають Патріоти України.

Водночас у першому півфіналі перемогу здобули MARUV, Brunettes Shoot Blondes та YUKO. Національний відбір на Євробачення-2019 – це музичний конкурс, що визначає представника України на пісенному конкурсі Євробачення. Шоу проводиться щороку, починаючи з 2016-го.

16 лютого у прямому ефірі на телеканалах СТБ і UA:ПЕРШИЙ глядачі побачили виступи 8 учасників, готових представити Україну на Євробаченні-2019. За результами глядацького голосування та зіркового журі учасники Національного відбору Євробачення-2019 в Україні отримали такі бали:

Результати голосування другого півфіналу – журі

Braii – 3,

Freedom jazz – 8,

KAZKA – 7,

LAUD – 6,

Ivan NAVI – 4,

ANNA MARIA – 5,

KIRA MAZUR – 1,

KHAYAT – 2.

Результати голосування другого півфіналу – глядачів

Braii – 2,

Freedom jazz – 8,

KAZKA – 5,

LAUD – 3,

Ivan NAVI – 4,

ANNA MARIA – 7,

KIRA MAZUR – 1,

KHAYAT – 6.

Перший півфінал Національного відбору Євробачення-2019 в Україні пройшов 9 лютого. За результами глядацького голосування та голосуванням журі учасники отримали такі бали:

Результати голосування першого півфіналу – журі:

The Hypnotunez – 1,

LETAY – 2,

VERA KEKELIA – 4,

ЦеШо – 5,

YUKO – 8,

MARUV – 6,

Brunettes Shoot Blondes – 7,

BAHROMA – 3.

Результати голосування першого півфіналу – глядачів:

The Hypnotunez – 1,

LETAY – 3,

VERA KEKELIA – 2,

ЦеШо – 6,

YUKO – 5,

MARUV – 8,

Brunettes Shoot Blondes – 7,

BAHROMA – 4.

Цього року в кожному півфіналі бере участь по 8 учасників. За результатами балів від суддів і глядачів, до фіналу Нацвідбору пройдуть по троє учасників з кожного півфіналу. Оголошення переможців півфіналу здійснюється в день проведення того чи іншого півфіналу.

Членами журі Національного відбору-2019 стали: Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов (The Maneken). Україну на конкурсі Євробачення представляє учасник фіналу, який визначається журі та глядачами відбору спільно за правилами, що оголошують додатково у прямому ефірі фіналу відбору. Оголошення переможця здійснюється в прямому ефірі фіналу.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...