Євробачення стартувало: З'явилися перші фото з червоної доріжки (онлайн-трансляція)

У центрі Києва триває церемонія відкриття головного пісенного конкурсу Європи.

Євробачення-2017 стартувало. Фото: Укрінформ.

У центрі Києва триває церемонія відкриття міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017, пишуть Патріоти України з посиланням на Апостроф. Лайм.

Почалася церемонія о 17:00. Відкрила захід маленька рудоволоса співачка, учасниця "Голос. Діти" Настя Багінська. Разом з іншими дітьми вона під музичний супровід винесла елементи логотипу Євробачення-2017 - намистини українського намиста-оберега.

Спочатку по червоній доріжці, яка розташована від вулиці Грушевського до оглядового майданчика над Дніпром, біля Верховної Ради, проходять учасники конкурсу - представники 42 країн в алфавітному порядку.

Гостей зустрічають ведучі на трьох локаціях, зокрема, в зоні прибуття, зоні спілкування з пресою, а також в фан-зоні.

Ведучими церемонії відкриття Євробачення стали Тетяна Терехова, Андрій Джеджула, Анна Буткевич, Емі Грейс, Нейба Траоре, Слава Варда та Андрій Кіше.

Після експрес-інтерв'ю з ведучими церемонії гості шоу переміщаються в EuroClub, який розташований в виставковому центрі "Парковий".

Дивіться нові фото з червоної доріжки Євробачення.

Також дивіться онлайн-трансляцію на YouTube.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...