Ігуменя, яка торгувала наркотиками: Пікантні подробиці біографії сербської снайперки, яка воює проти українців на Донбасі (фото)

Спочатку Даніела Лазович взагалі була гандболісткою...

Даніела Лазович. Фото: скріншот з відео.

Сербську снайперш «Багіру», яка воює за бойовиків "ЛДНР", насправді звуть Даніела Лазович. У Сербії вона була спортсменкою, ігуменею, відсиділа у в'язниці, а потім приїхала на Донбас. Про це пише агентство Tanjug з посиланням на Blic, передають Патріоти України.

Blic зазначає, що українські ЗМІ неодноразово писали про цю дівчину-снайпера, але її особистість, подробиці життя і спосіб вербування залишався невідомий. Близьке до сім'ї Лазович джерело розповіло, що вона - гандболістка, яка тренувалася в Голубацу, неподалік від Туманського монастиря.

За словами інших джерел, вона хотіла поміняти релігію і стати мусульманкою, але відмовилася від цієї ідеї і пішла в монастир, де стала ігуменею Ксенією. «Вона часто бувала в Белграді, хоча ніхто не знав, чому. Її візити в Косово були частими, це було під завісою секретності. Через деякий час вона стала підозрілою для поліції», - сказав співрозмовник.

Незабаром з'ясувалося, що «мати Ксенія» вживає і продає наркотики. За це її посадили до в'язниці, а після виходу з ув'язнення вона пропала, зазначає джерело. З Сербії Лазович поїхала в 2014 році і відправилася на схід України, де приєдналася до проросійських бойовиків «Оплот», йдеться в матеріалі.


Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...