"Її чекає приголомшуючий успіх": Український блогер про те, як Джамала утерла Лозу

Від заздрості люди стають нецікавими і нікому не потрібними, тим більше люди громадські - музиканти і співаки, наприклад. Хлопці, не заздріть, а направте погану енергію в мирне русло, вгамуйте свого ВВП - і все у вас вийде!

Джамала підписала контракт з найбільшим музичним лейблом світу - Universal. Фото: depo.uaУ соціальній мережі Facebook блогери дали відповідь одіозному російському музиканту Юрію Лозі, який висловився про майбутнє української лівиці Джамали, яка перемогла в Євробаченні 2016, і назвав перемогу Джамали незначною, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Ось що написав Лоза: "Да, ‪#‎Джамалавыиграла. Но она спела песню, которая не станет хитом. Ее никто, кроме Джамалы, завтра петь не будет. Мало того, она сама ее петь будет только для своих крымских татар. Европе эта песня на фиг не нужна ни в каком виде. А если песня никому не нужна, то кому нужна ничего не дающая победа? Она не сделает Джамалу европейской звездой, не сделает ее популярной. (с) Юрий Лоза".

Користувачі ж пророкують артистці приголомшуючий успіх. Блогер Сергій Марченко, наприклад, зазначає, що Лоза не врахував того, що Джамала підписала контракт із всесвітньо відомим музичним лейблом:

"Правда, не знав Лоза, що як раз в день його одкровень підписала Джамала контракт з Universal - найбільшим музичним лейблом в світі. Не Мелодія 1/33, але все ж. І не просто підписала. Її чекає приголомшуючий успіх. Тому що Джамала робить дуже комерційну, затребувану і масову музику. її можна слухати на концерті, в авто, в ресторані, і всюди вона буде доречною. під її музику можна читати, сумувати, сміятися, відриватися. А під самого Лозу можна хіба що здохнути з туги " , - підкреслив блогер.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...