Їх дні вже полічені: Стало відомо, чому "Сомалі" та "Спарта" довго не проживуть

Злочинці з цих двох незаконних формувань і раніше мали статус "несерйозних" серед терористів

Без коментарів... Фото: "Громадське Радіо"

Головний редактор сайту "Інформаційний опір" Юрій Карін вважає, що у бандформувань "Сомалі" і "Спарта" у так званій "ДНР" немає майбутнього. Про це він пише в колонці для "Апострофу", повідомляють Патріоти України.

За словами Каріна, серед всіх незаконних збройних формувань у "ДНР" батальйони "Спарта" і "Сомалі" вважалися несерйозними, їх залучали лише для зачисток. Тепер же Росія буде концентрувати на Донбасі тільки боєздатні підрозділи.

Крім того, на думку Каріна, образ ватажка "Спарти" Мотороли потьмянів після його вбивства. У зв'язку з цим, вважає головний редактор "Інформаційного опору", дні таких бандформувань практично полічені. Нагадаємо, напередодні стало відомо, що новим головою бандформування "Спарта" став 23-річний Володимир Жога з позивним "Воха".

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...