"Їх покарає Аллах - і кара буде страшною": У Чечні зреагували на жорстку карикатуру Charlie Hebdo на Кадирова

За словами джерела, наближеного до керівництва республіки, влада Чечні не має наміру погрожувати карикатуристам з Charlie Hebdo або змушувати їх вибачитися.

Рамзан Кадиров. Фото:http://www.ntv.ru/

Чеченець, який представився людиною з оточення президента Чечні Рамзана Кадирова, прокоментував опубліковані Charlie Hebdo карикатури на переслідування геїв у Чечні, де останній представлений в образливому вигляді. Про це повідомляє Правда.ру, інформують Патріоти України.

За словами джерела, влада Чечні не має наміру погрожувати карикатуристам з Charlie Hebdo або змушувати їх вибачитися.

"Ніяких погроз, ніяких незаконних дій. До суду подавати будемо, зруйнуємо ще економічно кого зможемо. Відповідаю, що вони будуть постійно жити у напрузі. А після довгого, сподіваюся, життя їх покарає Аллах - і кара буде страшною", - відзначив співрозмовник видання .

Інше джерело в Чечні заявило, що покарання буде невідворотним, крім того, є люди, які "покласти все життя, але почути вибачення редакції Charlie".

Новий закон про мобілізацію: Що загрожує чоловікам, які не повідомлять ТЦК про зміну місця проживання

неділя, 28 квітень 2024, 7:59

Військовозобов'язаним українцям, які не повідомлять до ТЦК та СП про зміну місця проживання, може загрожувати адміністративна відповідальність та штрафні санкції. Йдеться про суму у розмірі близько 25 тисяч гривень. Про це у коментарі OBOZ.UA розповів ...

Шмигаль розповів, чи вистачить Україні коштів на всі соціальні платежі у 2024 і 2025 роках

неділя, 28 квітень 2024, 7:30

Україна у 2024 та 2025 роках зможе профінансувати в повному обсязі та вчасно всі соціальні витрати. Впевненість у цьому висловив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Він прокоментував це питання в ефірі телевізійного марафону "Єдині новини". Судячи з усього,...