Їх розстріляли із танків і підірвали: У мережі пригадали, як "кіборги" співали гімн України за кілька днів до загибелі (відео)

Більшість тих, хто співає цей гімн на відео, залишилися в новому терміналі назавжди.

У Донецькому аеропорту. Фото: соцмережі.

"Хор "кіборгів" - 90-й батальйон і 93-тя механізована бригада. Вони співають, хоча ворог вже оточив новий термінал. Українські машини, які доставляють постачання, розстрілюються. Це співають найкращі - ті, хто вирішив не відходити без наказу. Ті, хто вирішив битися на останній, що залишилася в наших руках, позиції. Генерал Муженко заборонив їм відхід - тому що, якби він наказав відступати, це йому зіпсувало б імідж", - написав користувач Нестор Махно, який виклав відео, передають Патріоти України.

Це приблизно 18-19 січня - залишилося всього пару днів... Їх розстріляли з танків і підірвали вибухівкою. Більшість тих, хто співає цей гімн на відео, залишилися в новому терміналі назавжди.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...