Їхав заднім ходом: Вантажівка у Вінниці скоїла наїзд на матір з двома дітьми

Ознак алкогольного сп’яніння водій не мав, однак він має здати зразки крові на наявність алкоголю та наркотичних речовин.

Фото:Facebook

2 грудня у Вінниці трапилась серйозна аварія – вантажівка наїхала на матір з двома дітьми. На щастя, обійшлося без жертв. Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції у Facebook, зазначають Патріоти України.

В результаті аварії постраждала мати та її 7-річна донька. Ще одна дитина – 3-річна дівчинка не постраждала. Як встановили правоохоронці, за кермом вантажівки був 31-річний киянин. Він їхав заднім ходом і наїхав на пішоходів.

Ознак алкогольного сп’яніння водій не мав, однак він має здати зразки крові на наявність алкоголю та наркотичних речовин.

Автомобіль поміщено на арештмайданчик. Впродовж доби відомості про дорожньо-транспортну пригоду будуть внесені до єдиного реєстру досудових розлідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами), що карається позбавленням волі на строк до 3 років.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...